About Ine

Hey geïnteresseerde lezer! Fijn dat je je weg hebt gevonden naar mijn ‘About Ine’-pagina. Ik ben Ine Detavernier, een 21-jarige studente communicatiemanagement met cultuurmicroben en mediakriebels. Naast mijn liefde voor cappuccino’s, ga ik graag op zoek naar nieuwe verhalen. Zo schrijf ik artikels voor BLVRD Magazine en maak ik zelf podcasts. Enkele van mijn projecten zijn: Koffiegeruis – 10 Jaar Villa Bota en Memling Now. Verder luister ik ook graag naar verschillende podcasts tijdens een wandeling in het pittoreske Brugge where I’m based.

IneDetavernier
Presentatie_Signaal

 

Liefste dagboek

Met deze blog geef ik je graag een kijkje in mijn eigen groeiproces als podcastmaker. Het is een soort dagboek waarin ik graag ervaringen en ontwikkelingen met je deel. Als amateur leer ik graag bij en ben ik zeker geen allesweter. Snuisteren in de pagina’s interessante verhalenvan leek tot leek of achter de micro.

Groot hart voor luisterverhalen

Tot zo ver ik mij kan herinneren ben ik een verhalenverslinder. Niet in boekvorm, maar in audiovorm. Ik zie mezelf nog altijd als klein meisje bij mijn grootouders in de veranda aan de platenspeler geplakt zitten. Kleine Ine, luisterend naar verschillende luisterplaten (jaja, de goeie oude LP’s). Later werden de luisterplaten ingewisseld door luistercd’s en nóg later werden ook die cd’s vervangen door podcasts. Vandaag maak ik ook zelf podcasts en zoek ik steeds nieuwe verhalen of interessante insteken.

 

Hopelijk heb je het hier naar je zin! Ben je naar iets specifiek op zoek of je wil gewoon even een kijkje nemen, je bent altijd welkom.

Zit je met een vraag, wil je graag samenwerken of heb je zelf leuke tips? Slide in mijn DM’s op sociale media of stuur een mailtje!

 

Oorverdovende groetjes

Ine